Snel zoeken naar vakantiehuizen

Watersnoodmuseum

In april 2009 werd het vernieuwde museum geopend en de missie van het watersnoodmuseum werd onthuld op een nieuwe banier; Herinneren, Leren en Vooruitkijken. Het museum is van een enkele caisson naar vier caissons gegaan en elk caisson heeft daarbij een eigen unieke invulling gekregen.

De Watersnoodramp heeft een grote invloed gehad op veel levens en het is een gebeurtenis die niet zomaar vergeten mag worden. Binnen het museum ontdek je hoe de ramp ontstond, hoe deze ontwikkelde en welke gevolgen het heeft gehad voor het land en de bevolking. Uiteraard kun je er geboeid raken door de verhalen, de foto’s en interessante bezienswaardigheden.

Bekijk de vaste tentoonstellingen en de zeer interessante wisselexpositie. Jong en oud zal veel kunnen leren van alles wat er in het museum te zien is. Het gaat niet alleen om alles wat de Watersnoodramp teweeg heeft gebracht, maar ook alles wat er invloed op had. Ontdek opnieuw de geschiedenis en leef mee met iedereen die het mee heeft gemaakt, iedereen die het overleefde en de mensen die het helaas niet hebben overleefd.

De Watersnoodramp is nog altijd van grote betekenis voor veel mensen en het is goed ook de kinderen kennis te laten maken met de gebeurtenis. Daarom is het Watersnoodmuseum een uiterst geschikte plaats voor jong en oud om geboeid te raken door deze grootse ramp uit de geschiedenis.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl