Snel zoeken naar vakantiehuizen

Familiepretpark Mini Mundi

Kinderen zullen zich een hele dag kunnen vermaken in het attractiepark, de indoor speeltuin en Miniatuur Walcheren van familiepretpark Mini Mundi. Dit gezellige park is dagelijks geopend en laat alle bezoekers genieten van spetterend dagje uit.

Miniatuur Walcheren is een boeiend gedeelte van dit park, waar je kennis kunt maken met de hele stad in slechts een kort tijdsbestek. Bewandel de verlaagde paden en bewonder de exacte contouren van Walcheren. Niet alleen zie je de gewone huizen in maquettes met een schaal van 1 op 20, maar ook prachtige monumentale gebouwen, het Stadhuis, de boulevard van Vlissingen en de Lange Jan van Middelburg.

De grote indoor speeltuin zorgt voor uren speelplezier, of het nu goed of slecht weer is. In dit gigantische paviljoen staan vele speeltoestellen en kunnen de kinderen diverse uitdagingen aan. Zo is er een hoge klimtoren, een klimvulkaan en er zijn botsauto’s. Ook aan de allerkleinste kinderen is gedacht. Voor hen is er een reuze blokkenhoek, softplay en een springkussen.

Het attractiepark zal kinderen en volwassenen weten te plezieren met een grote familieachtbaan, een spannende schommelschuit en een ballontoren van maar liefst tien meter hoog. De authentieke carrousel is voor jong en oud nog altijd een bijzondere belevenis en ook een ritje in de Mini Mundi Express zal vele harten sneller doen kloppen.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl