Snel zoeken naar vakantiehuizen

Utropia

Deze vogel- en plantentuin heeft een oppervlakte van maar liefst duizend vierkante meter. Maak hier kennis met honderden losvliegende insectenetende vogels en vruchtetende vogels. De vogels hebben een prachtig uiterlijk en bijna nergens anders kun je ze van zo dichtbij aanschouwen. Bewandel de paden en neem plaats op de bankjes om er ze eens goed te bekijken.

Naast de vogels die los vliegen zijn er diverse volières te vinden met zeer bijzondere vogelsoorten. Onder deze soorten bevinden zich onder andere de papegaaien, kaketoes, Lori’s en parkieten. Ook wanneer je even lekker uitrust op het terras kun je de vogels van dichtbij bekijken. De tamme exemplaren lopen rustig over het terras en zien hetzelfde spectaculaire uitzicht over de tuin als de bezoekers. Daarnaast lusten zij ook wel graag een hapje en een drankje van de horeca!

De Lori’s hebben regelmatig honger. Daarom heeft de organisatie van Utropia besloten de gasten de kans te geven hen te voeren. Voor slechts twintig cent kan iedere bezoeker een bakje nectar kopen en daarmee de volière betreden. Het is niet vreemd wanneer ze landen op je schoot, in je haar of op je schouders.

Ontmoet Mac, een mooi gekleurde hybride Ara. Hij klimt graag bij je op je arm en zwaait naar je wanneer je tegen hem praat. Tweety is een gezellige handtamme witkuifkaketoe. Hij staat bij de ingang klaar om de gasten te verwelkomen en te knuffelen. Tweety staat wel bekend om de ondeugende streken die hij soms met de gasten uithaalt. Ook Simba mag bezoek graag ontvangen. Deze roodsnaveltoekan vliegt los rond en is erg tam. Hij houdt iedereen graag in de gaten en wil nog wel eens langs komen om iets te stelen of kattenkwaad uit te halen.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl