Snel zoeken naar vakantiehuizen

Voetbal Experience

Bezoek dit nieuwe unieke themapark over voetbal. Nergens anders vind je zoveel activiteiten en belevenissen die met deze wereldberoemde sport te maken hebben. Dus, iedereen die van voetbal houdt mag de schoenen wel aan trekken en een sprintje trekken naar dit gezellige themapark!

Nergens ter wereld vind je een sportattractie met zo veel belevenissen als in Voetbal Experience. Leef mee met de meeslepende films, speel de nieuwste computergames en spellen op het gebied van voetbal, bezoek indrukwekkende ruimtes, bewonder de bijzondere museumcollectie, luister naar de indrukwekkende verhalen en vergeet natuurlijk niet de foto’s te bekijken!

In Voetbal Experience speel je niet alleen voetbal, je kijkt voetbal, je hoort het spel, je ruikt het veld en eigenlijk ben je het spel! Het is dan ook niet voor niets de grootste sport ter wereld. In totaal staan er binnen dit themapark 21 verschillende belevenissen op voetbalgebied voor je klaar, waardoor je de sport beleeft op een manier dat je het nooit eerder hebt meegemaakt. Uniek in zijn soort en kwaliteiten!

Bezoek onder andere de Oranje Hall Of Fame, Your Moment of Fame, The Thrill, Prachtig ’88, NL-D Zone, Catacomben, Skills Zone, Play Stadium, de Peepshow in de Ladies Lounge, het spookhuis en Voetbal Vegas. Jong, oud, man vrouw, jongen of meisje…iedereen die van voetbal houdt is van harte welkom in Voetbal Experience! Enkele ruimtes zijn echter niet geschikt voor jonge kinderen. Uiteraard staat dit aangegeven.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl