Snel zoeken naar vakantiehuizen

Het Arsenaal Vlissingen Piratenpark en Zeeaquarium

Wie durft het aan een echt piratenpark te bezoeken en zeebewoners te ontmoeten? In dit park kun je zomaar oog in oog komen te staan met een echte haai of een duistere piraat. Je kunt in diverse piratenattracties stappen en op een hoogte van 65 meter de Westerschelde afspeuren. Je hebt natuurlijk wel een flinke dosis durf nodig!

Er is een nieuwe piratenmissie in Het Arsenaal. Hier kan iedereen ontdekken wat een echte piraat allemaal moet doorstaan om een spannende missie tot een goed einde te brengen. De kinderen stappen de wereld binnen als onze vertrouwde schatjes, maar als volleerde piraten komen zij terug uit deze spectaculaire piratenwereld vol avontuur.

Het Arsenaal is het grootste Piratenpark van heel Nederland. Of je je nu in het donkere ruim bevindt of op het bovendek, er is voor jong en oud van alles te beleven in het zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront. Dit park laat je niet alleen zien hoe het leven in de tijd van de piraten was, maar het park zorgt ervoor dat je zelf piraat wordt en terug valt in een tijd waar alles nog anders was. Maak kennis met Kapitein Zwartbaard en ontdek al zijn belevenissen aan boord van het schip. Deze kapitein neemt je mee op avontuur, trekt je de wereld van piraterij in en laat je een heel nieuwe wereld zien in ‘A Pirates Adventure’. Ontmoet feestvierende skeletten, Harrie de Haak en zeelieden zonder manieren. Heb jij al last van zeebenen?

In Het Arsenaal is ook de grootste verzameling zeedieren van Zeeland te vinden. In de bijzondere aquaria vind je de meest uiteenlopende diersoorten uit de Noordzee. Als je durft is het zelfs mogelijk de haaien en de roggen een aai over hun rug te geven. De onderwaterwereld is nog niet erg lang geleden uitgebreid met een interessante tropische zaal, waar vier grote nieuwe aquaria te vinden zijn. De felgekleurde tropische vissen zijn ontelbaar en brengen al snel een lach op je gezicht. Alle vissen zwemmen hier in hun eigen vertrouwde omgeving rond. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding en diverse voedingsdemonstraties meemaken.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl