Snel zoeken naar vakantiehuizen

Recreatiecentrum Toversluis

Volwassenen en kinderen kunnen zich prima vermaken in dit overdekte recreatiecentrum, waar de mogelijkheden ontelbaar zijn. In dit recreatiecentrum kun je onder meer bowlen, gamen, steengrillen, een gokje wagen, deelnemen aan diverse activiteiten, spelen in het speelparadijs, in diverse attracties stappen en de kermis bezoeken.

Het Speeldeel van Toversluis is bedoeld voor kinderen tussen de twee en twaalf jaar. In dit gigantische overdekte speelparadijs kunnen alle kinderen zich uren vermaken met onder andere de glijbanen, klimrekken, luchtkussens, ballenbakken en skelters. Bij het Speeldeel is een mooi terras aanwezig, waar ouders de kinderen in de gaten kunnen houden. Kinderen die dit terras willen betreden dienen een polsbandje te dragen, welke bij de receptie te krijgen zijn.

Binnen Game Kingdom vind je de meest bekende activiteiten van de kermis, als ballen gooien, munten werpen en knuffels grijpen. Iedereen zal zich kunnen vermaken in dit leuke gedeelte van Toversluis. Alles draait op de spanning, de kick, competitie, plezier, vermaak en bovenal natuurlijk de gezelligheid. Extra leuk is wel dat er prijzen te winnen zijn. Voor je het weet ga je naar huis met een gigantische knuffel of een leuke gadget. Voor alle leeftijden is er een ruim assortiment aan spellen en prijzen!

De bowling is iets waar iedereen altijd veel plezier aan beleefd. In totaal zijn er acht bowlingbanen te vinden en voor iedereen is er wel een bal die precies goed is. Jong en oud kunnen het tegen elkaar opnemen of samenwerken om de hoogste score te halen en alle kegels keer op keer om te werpen.

Speciaal voor het volwassen publiek is er een casino. Waag eens een gokje en ontdek of het vandaag jouw geluksdag is! Wie weet ga je met meer naar huis dan je gekomen bent!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl