Snel zoeken naar vakantiehuizen

Deltapark Neeltje Jans

Deltawerken zijn zeer interessant en het is altijd leuk om eens van heel dicht te bekijken hoe alles precies in zijn werk gaat. Naast de Deltawerken kun je in Deltapark Neeltje Jans ook in veel spetterende attracties stappen en verschillende zeedieren ontmoeten.

Bekijk de bijzondere exposities en geniet van de wijde natuur om je heen wanneer je een bezoek aan dit enerverende park brengt. De Deltawerken kun je vanaf het water bekijken, vanuit de rondvaartboot. Breng een bezoekje aan de gezellige zeehondenshow, glijd van de gigantisch hoge waterglijbaan, spetter op de waterspeelplaats, wandel door de reusachtige wereld van de walvissen en trotseer een storm met orkaankracht!

De orkaanmachine is wel een heel bijzondere attractie. Wanneer lucht zich verplaatst, dan ontstaat er wind. Toch is niet alle wind hetzelfde, want met windkracht 1 voel je slechts een koel briesje, maar met windkracht twaalf kun je niet meer lopen en al zeker niet op je fiets blijven zitten. Gelukkig is de kans klein dat we in Nederland een orkaan met een dergelijke windkracht meemaken, maar de orkaanmachine laat je meemaken hoe een echte orkaan aanvoelt.

Niet alleen de mensen kunnen naar hartenlust spelen met het water van Deltapark Neeltje Jans, ook de zeehonden zijn er gek op. In de Delta zwemmen ontzettend veel zeehonden en ze willen allemaal maar één ding; spelen met water! Maak kennis met de zeehonden, maar ook met alle andere leuke dingen in dit familiepark, zoals de exposities, tentoonstellingen, speeltoestellen en attracties.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl