Snel zoeken naar vakantiehuizen

Vlinderparadijs Papiliorama

Binnen deze tropische overdekte tuin kun je kennis maken met rondfladderende levende vlinders uit verre landen. Elke dag kun je hier zien hoe honderden vlinders exotische bloemen bezoeken om nectar te vinden.

Het vlinderparadijs is niet alleen erg leuk om te bezoeken, maar ook leerzaam. Zo kun je er alles ontdekken over de vier stadia binnen het leven van een vlinder, namelijk het ei, de rups, de pop en de vlinder. In een tropische omgeving kun je genieten van ‘de parels van de natuur’ en de mooiste exemplaren van dichtbij bekijken en vrolijk zien voortbewegen tussen de mooiste planten.

Sinds 2005 kun je niet alleen vlinders zien, maar ook andere kleurrijk en bijzondere geleedpotigen en insecten, als de Saffier- en Smaragdkevers, de wandelende bladeren, reuzensprinkhanen, sissende kakkerlakken, miljoenpoten en vogelspinnen. Regelmatig worden de dieren in het mini insectarium verwisseld, zodat er bij ieder bezoek nieuwe dieren te bewonderen zijn.

Wie een bezoek brengt aan Vlinderparadijs Papiliorama kan tevens twee gigantische hunebedden bezoeken. Op een afstand van 900 meter zijn de D53 en D54 te vinden. Hunebed D53 is de op één na grootste van Nederland en telt 21 zijstenen, 4 sluitstenen en 9 dekstenen. De D54 ligt op 150 meter afstand van de D53 te vinden en deze telt zes dekstenen, waarvan er vier volledig op de draagstenen rusten. De meest oostelijke deksteen ontbreekt en ook de sluitsteen eronder is niet meer aanwezig.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl