Snel zoeken naar vakantiehuizen

Attractiepark Sprookjeshof

Dit attractiepark in Zuidlaren is leuk voor jong en oud publiek. De kinderen kunnen er uiteraard genieten van de sprookjes die er levensecht worden uitgebeeld, maar ook voor de jeugd en volwassenen is hier voldoende te doen.

Voor kinderen is een bezoek aan dit sprookjespark, speelpark en kinderboerderij in één een indrukwekkende belevenis. Voor de oudere jeugd is er een amusementenhal en een casino, waar je op een gezellige manier eens een gokje kunt wagen. Op vijf minuten lopen van het park zelf ligt de rondvaartboot van het park. De vertrektijden zijn in diverse seizoenen in overleg mogelijk en de duur van een reguliere rondvaart is vijf kwartier.

De bekende sprookjes worden op een adembenemende manier uitgebeeld in het sprookjespark. Ieder jaar wordt dit deel van het attractiepark uitgebreid om de kinderen een dag tussen hun sprookjeshelden onvergetelijk te maken. Zo kunnen zij kennis maken met onder andere Hans en Grietje, de Gelaarsde Kat, Roodkapje en de Boze Wolf, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Doornroosje, Assepoester en Berend Botje.

De speeltuin staat vol met leuke attracties waar kinderen uren lang kunnen spelen. Hier kunnen zij onder andere schommelen, in de draaimolen, springen op de trampolines en klauteren op de diverse klimrekken. Natuurlijk zijn er ook glijbanen te vinden en er is een spannend speeldorp. De lachspiegels zorgen keer op keer voor de slappe lach en de autoscooters blijven uiteraard ook spannend.

Vanaf 2010 is er een nieuw speelparadijs te vinden binnen het park. Dit indoor speelparadijs is maar liefst 3000 vierkante meter groot en kent tal van leuke speeltoestellen voor kinderen van diverse leeftijden.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl