Snel zoeken naar vakantiehuizen

Planetron Cinedome

Aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld ligt deze bijzondere attractie. De vormgeving van het gebouw is al een bezienswaardigheid op zich, maar eenmaal binnen weet je zeker niet waar je het eerst moet kijken. Op een groot koepelvormig projectiescherm van 350 vierkante meter is dit het grootste projectiescherm dat in het noorden van ons land te vinden is.

Jong en oud kunnen genieten van werkelijk duizelingwekkende voorstellingen op dit levensgrote scherm. De rondom filmvoorstellingen zorgen ervoor dat je het gevoel hebt echt zelf op reis te zijn. De projectie op het grote scherm en de muziekinstallatie dompelen iedereen onder in een adembenemende sensatie, waarmee je in een heel andere wereld terecht komt.

Binnen het Planetron Cinedome worden ook Sterrenkijkavonden georganiseerd. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen aan dit avondvullende programma, waarin je wordt meegenomen in de fascinerende wereld van sterren en planeten die het heelal vullen. Deze avond bestaat uit planetariumvoorstelling, een rondleiding naar de sterrenwacht en bij goed weer kan iedereen een kijkje te nemen door de grootste professionele optisch telescoop van Nederland.

Bekijk de ruimtevaartexpositie, waar Nederlandse bedrijven een bijdrage leveren aan de internationale ruimtevaart. Hier kun je niet alleen veel leren over de ruimtevaart, je kunt er ook dingen bekijken en doen. Voor de kinderen is vooral de K’nex expositie zeer interessant.

Iedereen die een leuk aandenken mee wil nemen, kan terecht in de astronomieshop. Hier vind je onder andere boeken over astrologie, meteorologie en wetenschap. Er is een groot assortiment aan populair wetenschappelijk speelgoed en vele andere interessante en leuke artikelen.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl