Snel zoeken naar vakantiehuizen

Drouwenerzand Attractiepark

Wie wil genieten van een dag vol plezier, spannende attracties en leuke activiteiten, is zeker aan het juiste adres bij Attractiepark Drouwenerzand. Sinds kort is er een nieuwe attractie bij in het park, de Happy Sailor, waar je in het leven stapt van een piraat. Maar er zijn natuurlijk ook ontzettend veel andere leuke en spannende attracties te vinden.

De Piratenboot is eigenlijk een levensgrote schommel en doet je denken dat je de hoogste golven trotseert. Met kriebels in je buik raas je steeds weer op hoge snelheid naar beneden, nadat je weer naar de andere kant geslingerd bent. In de Spinning Coaster is het echt pas echt spannend. Deze familieachtbaan laat je niet alleen scherpe bochten zien, maar ook grote hoogteverschillen. Maak de riemen goed vast in de botsauto’s en de allerkleinste kinderen kunnen instappen bij het Disney Airport.

De Hunebedachtbaan werd speciaal voor Attractiepark Drouwenerzand ontworpen en gemaakt. Deze spannende attractie draagt de naam Rolling Stones en is een echte topper voor de durfals. Er is een grote zweefmolen die maar liefst vier meter de lucht in gaat en vervolgens ook nog scheef gaat draaien. Echte lefkikkers gaan in de Para Jump. Deze attractie gaat niet alleen links en rechts, maar ook over de kop!

In de speeltuin kunnen alle kinderen op een veilige en leuke manier spelen op de vele toestellen. Je kunt er schommelen, klimmen en klauteren. Alle kinderen en volwassenen zijn van harte welkom in dit gezellige attractiepark. Wel zijn er enkele attracties waar je pas in mag wanneer je groter bent dan 120 centimeter.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl