Snel zoeken naar vakantiehuizen

Dierenpark Emmen

In dit grote dierenpark maak je op een adembenemende manier kennis met de natuur en de dieren die er in leven. Je kunt vele diersoorten van heel dichtbij bekijken, zoals vlinders, olifanten, tijgers, giraffen, apen, haaien, slangen, neushoorns, pinguïns en nijlpaarden.

Kinderen zijn van harte welkom in het dierenpark en er is voldoende voor hen te doen. Zo kunnen zij zich prima vermaken in de speeltuinen en op de diverse speeltoestellen. Dierenpark Emmen is een park zonder drempels, waardoor het een ideaal park is voor gehandicapten en mindervalide personen om te bezoeken. Speciaal voor mensen in een rolstoel zijn er prettige paden aangelegd, weinig hellingen, bijna geen trappen en vrijwel overal zijn er automatisch opengaande deuren. Honden zijn in het park niet toegestaan, maar hulphonden zijn wel van harte welkom.

Wie al veel dieren heeft bezocht krijgt wel trek in een lekker bakje koffie of thee, een flesje frisdrank of misschien wel een snack of een lunch. Op veel plaatsen in het park zijn horecagelegenheden te vinden. De diverse restaurants zijn rookvrij en bieden volop keus voor elke smaak.

Speelexpeditie Yucatan, de Waterfabriek, Waterexpreditie en Micro Zoo maken deel uit van Dierenpark Emmen en bevinden zich in het Espaviljoen. Onderweg naar de speelexpeditie kom je ook nog diverse Zuid-Amerikaanse dieren tegen. Hier kun je zelfs de pinguïnschool bezoeken en de Humboldt pinguïns achter een ruit van 23 meter lang zien ‘vliegen’ door het water.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl