Snel zoeken naar vakantiehuizen

Texelse Bierbrouwerij

Een bierbrouwerij bezoeken doe je niet dagelijks, al zou het voor veel mensen niet vervelend zijn dat wel te doen. De Texelse Bierbrouwerij wil het plezier van het brouwen en het proeven met alle liefde delen met de bezoekers van hun onderneming!

In de Texelse Bierbrouwerij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en de bijzondere omstandigheden waar Texel mee te maken heeft zorgen ervoor dat een optimale rijping van het gerst gegarandeerd kan worden. Het zuiverste duinwater, verfijnde hopsoorten en de bijzondere gistsoort zorgen voor de karakteristiek frisse en romige smaak en de uitzonderlijk hoge kwaliteit van het bier uit de Texelse Brouwerij.

Een rondleiding bij de bierbrouwerij start vanaf het terras of vanuit het proeflokaal, afhankelijk van het weer. Te voet wordt de weg naar de brouwerij afgelegd en in een klein uurtje tijd kun je alle facetten binnen de brouwerij bewonderen. Uiteraard breng je ook een bezoekje aan het zeer interessante brouwhuis met de koperen ketels, de lagerruimte waar het bier wordt gerijpt, de vergistingruimte en de bottelarij.

Nadat je de hele bierbrouwerij gezien hebt keer je weer terug naar het proeflokaal, voor velen het toppunt van de dag. Hier kun je genieten van een kleine proeverij van vijf speciale, vers getapte bieren uit de brouwerij. In de souvenirwinkel vind je vele grappige, leuke en unieke gadgets die met bier en de bierbrouwerij te maken hebben. Leuk om de herinnering levendig te houden of mee te nemen voor iemand die de dag niet mee heeft gemaakt. Iedereen van achttien jaar en ouder is van harte welkom deel te nemen aan deze unieke rondleiding.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl