Snel zoeken naar vakantiehuizen

Golfbaan De Texelse

Wat is er nu meer ontspannen dan een balletje slaan in een mooi natuurgebied? Dat moeten de oprichters van Golfbaan De Texelse ook hebben gedacht toen zij besloten een zeer uitgebreide golfbaan te realiseren te midden van het adembenemende uitgestrekte duingebied.

Golfen is enkele jaren wat minder populair geweest, maar het komt weer helemaal terug. Steeds meer mensen proberen hun slag te slaan op de golfbaan. Iedereen is van harte welkom op De Texelse, of je nu van het eiland komt of er op vakantie bent. Het is zelfs mogelijk een golfvakantie te boeken op het eiland en daarmee fikse kortingen in de wacht te slepen.

Je hoeft zeker geen gevorderde golfer te zijn om de baan op te stappen. Speciaal voor iedereen die graag wil leren golfen maar geen idee heeft van het hoe en wat zijn er introductielessen. Groepen kunnen gebruik maken van de golfclinics.

De Texelse Golfschool is er niet alleen om individuele lessen te volgen, maar je kunt er ook gebruik maken van hele scholingsprogramma’s en arrangementen voor beginners en gevorderden. Ideaal voor iedereen die de sport wil leren kennen of uitbundig wil beoefenen. In de golfshop zijn diverse professionele materialen te koop. Voor iedereen die nog niet zeker van zijn of haar zaak is zijn deze artikelen ook te huur.

Een balletje slaan kan ieder moment van het jaar. Het is zelfs een uitdaging eens te golven wanneer er een behoorlijk windje staat. Daarom is Golfbaan De Texelse het gehele jaar door geopend.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl