Snel zoeken naar vakantiehuizen

Huifkartocht De Jan Plezier

Iedere huifkartocht met De Jan Plezier is uniek en zeker de moeite van het proberen waard. Dagelijks rijdt de huifkar langs enkele vaste routes, maar er zijn tal van routes mogelijk! De omgeving is adembenemend en het geheel krijgt net even een extra tintje sfeer door de manier van vervoeren. Iedere tocht duurt ongeveer drie uur. Ook honden zijn van harte welkom op de huifkar. Wel moeten zij aangelijnd zijn voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van de rustende, etende of broedende vogels die je onderweg tegen kunt komen.

Er zijn diverse natuurtochten mogelijk door de prachtige omgeving van het Nationaal Park Duinen van Texel. Tijdens de tocht doe je de Nederlanden, de Slufter en de Muy aan en rijdt je over het strand of door de bossen en duinen. Geniet van de vele plant- en diersoorten die je onderweg tegen zult komen in de heidevelden, de droge duinen, natte duinvalleien, in de bossen of op de uitgestrekte strandvlakten. Tijdens de rit word je verwend met een lekker bakje koffie of thee, warme chocolademelk of limonade met een overheerlijke Texelse koek.

Een huifkartocht is in ieder seizoen een hele beleving. Natuur heeft de eigenschap met de buitentemperatuur mee te veranderen. Zo veranderd een landschap vier maal per jaar van uiterlijk, maar blijft altijd een mooi stukje omgeving. Je kunt kiezen uit diverse tochten, als de Natuurtocht naar de Muy en de Slufter, de Natuurtocht naar het bos of het oude land rond Den Hoorn, Kerstvakantieritten, Winterritten, een Sneeuwklokjestocht of een Lammetjestocht. Jong en oud zal zeker een leuke tijd beleven aan ‘boord’ van huifkar De Jan plezier!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl