Snel zoeken naar vakantiehuizen

Circuitpark Karting Texel

Hier kun je naar hartenlust karten zoals het eigenlijk bedoeld is. Geen binnengelegenheid waar het te donker is, de bochten te krap zijn en je steeds in de knoop zit met je eigen kart of die van een ander. Nee, Circuitpark Karting Texel is maar liefst 525 meter lang, 7 meter breed en ligt volledig in de buitenlucht. Hier kun je pas echt karten alsof je in de Formule 1 mee rijdt.

Het circuitpark is het hele jaar door geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in de zomervakantie, de maanden juli en augustus, blijft het park zelfs open tot 21.00 uur. Het zomerseizoen is ook ideaal voor de kleinere coureurs, want dan wordt er een deel van de baan speciaal ingericht als kinderkartbaan.

Het circuit telt maar liefst tien spannende bochten, twee rechte stukken van 100 en 70 meter, een flauwe gecombineerde links-links-rechts bocht van 90 meter die op volle snelheid genomen kan worden. Je kan dus wel zeggen dat het een snel circuit is waarop je je helemaal uit kunt leven. Neem het op tegen je vrienden, je collega’s of je familie en check achteraf wie de snelste rondetijden heeft behaald. De rondetijden worden op 0,001 seconde weergegeven en aan het einde van de race kun je hier een uitdraai van krijgen. Wanneer je samen aan de start verschijnt, ontvang je ook een gezamenlijke uitdraai. Via een speciaal paneel kunnen ook de toeschouwers en supporters de tussenstanden eenvoudig bij houden.

In de wereld van kart is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. Het is verplicht een helm te dragen, welke gratis wordt verschaft. Daarnaast kun je gebruik maken van een overall, een paar handschoenen en een haarkapje.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl