Snel zoeken naar vakantiehuizen

Space Expo

Altijd al eens willen meemaken hoe het allemaal in z’n werk gaat in de ruimte? Bij Space Expo leer je alles wat ook maar iets te maken heeft met de ruimtevaart. Space Expo in Noordwijk zorgt ervoor dat je zelf alles kunt beleven en zien binnen de ruimtevaart.

Je wordt meegenomen het heelal in en beleeft de reis van je leven tussen alle planeten en het bijzondere melkwegstelsel. Je kunt de tentoonstelling bezoeken, waar je op leuke en boeiende wijze kennis maakt met alle facetten van de ruimtevaart. Natuurlijk leer je veel over de geschiedenis, maar ook over het hier en nu.

Neem deel aan een interessante rondleiding en bezoek zo de ruimtevaarttentoonstellingen. Door deze boeiende rondleiding wordt de ervaring intenser en ook zeker leerzamer. Tijdens de rondleidingen word je meegenomen naar de expositie en de modernste ontwikkelingen. Aan de hand van de meest leuke verhalen wordt de geschiedenis weer levendig en val je terug in de tijd dat alles nog anders was.

Aan de ruimtevaart zitten veel psychologische en emotionele uitdagingen en ook hierover zul je bij Space Expo veel leren. Het is niet makkelijk een half jaar lang binnen het Internationaal Space Station, ISS, met elkaar te werken en te leven zonder enig contact met de buitenwereld te hebben. Je moet sterk in je schoenen staan en het leven van een astronaut gaat dan ook echt niet altijd over rozen. Leer hoe zij werken, wat zij doen en welke problemen zij geregeld tegen komen.

De Space Train brengt je naar ESTEC, de grootste vestiging van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Tijdens deze rondleiding neem je onder andere een kijkje bij de testfaciliteiten voor satellieten en het informatiecentrum voor het ISS. Iedereen van negen jaar en ouder is van harte welkom.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl