Snel zoeken naar vakantiehuizen

Diergaarde Blijdorp

Dit is één van de mooiste dierentuinen van Europa en je kunt er werkelijk van alles zien, doen en beleven. Ontmoet de meest bijzondere diersoorten van heel dichtbij, leer over hun gewoonten of doe mij aan een spannende speurtocht.

Het hele jaar door kan iedereen komen genieten in Diergaarde Blijdorp. Voor elk kalenderjaar wordt er een thema gekozen en daarbij worden veel activiteiten georganiseerd. Het thema van 2010, Enge Dieren, zorgde voor activiteiten als een speurtocht langs de griezelige en enge dieren. In dit jaar is ook de nieuwe Afrikaanse Gierenrots geopend, als onderdeel van het compleet nieuwe Afrikaanse Savannegebied. In het najaar wordt het hoogtepunt van het griezeljaar bereikt. Dan is er een Enge Dierenweek, met een Sharkweek en Enge Dierendag.

Ga op bezoek bij alle bijzondere dieren die hun thuis hebben gevonden in Diergaarde Blijdorp. Zo kun je langs gaan bij de apen, olifanten, giraffen, nijlpaarden, ijsberen en leeuwen. De dierentuin heeft te maken gehad met een heuse babyboom, dus je kunt op veel plekken op kraamvisite. Er is een jonge giraf, een kleine moeraswallaby’s, een geelpoothoningzuigertje, een baby witkruin Mangabey, jonge pelikaantjes, zebraatje Elvis, monsterbaby’s, krokodilstaarthagedisjes, leeuwtje Naui, Jemen kameleons en dwergnijlpaardje Flory.

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin voor iedereen. Jong en oud kunnen zich een hele dag prima vermaken tussen alle bewoners van het park. Natuurlijk kun je een extra herinnering kopen bij de souvenirshops.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl