Snel zoeken naar vakantiehuizen

Drievliet

Familiepark Drievliet is een leuk park om eens lekker met het hele gezin naar toe te gaan. Niet alleen kun je hier genieten van spannende, leuke en enge attracties, maar je kunt ook het theater bezoeken voor een 5D film of even uitrusten op de terrasjes bij de restaurants met een hapje en een drankje. Drievliet is ideaal voor jonge gezinnen!

Het park staat vol leuke attracties waar het hele gezin samen in kan stappen. Zwaai op snelheid de lucht in met de grote zweefmolen of stap in de familie achtbaan Twistix, waar de uilen je meenemen op avontuur door het grote bos. Ooit in een kop en schotel gezeten? Dan is dit je kans! Stap in de Theeleut en laat je ronddraaien in een mooi kopje. Voor wie het nog niet snel genoeg vindt gaan is er aan boord ook nog een draaischijf om harder rond te gaan.

In de Amuhal kun je deelnemen aan leuke behendigheidsspellen. De punten die je wint kun je opsparen en inruilen voor leuke prijzen. Breng vervolgens een bezoekje aan Waterwars, een waterspel waarbij je waterballonnen met een katapult afschiet op de tegenstander. Wie wint het gevecht?

Wat is een pretpark zonder spookhuis? Er moet altijd een plek zijn waar je even lekker kunt griezelen. Het Spookslot zorgt dat je kippenvel op je armen krijgt! Stap in de Piratenboot en trotseer de hoge golven. Het reusachtige schip bereikt al schommelend een hoogte van 26 meter. De Moonraker is er voor groot en klein. Hier kunnen zij zelf het vliegtuig omogg of omlaag sturen, terwijl ze ronddraaien. Andere attracties die je echt niet mag missen zijn de Monorail, Lachgrot, Luchtballonnenrad, Jungle River, Hooizolder Glijbaan, de Goldcurse, Botsauto’s, de Dynamite Express en de Waterglijbaan.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl