Snel zoeken naar vakantiehuizen

Recreatieoord Binnenmaas

Midden in de Hoeksche Waard is dit grote familiepark te vinden, direct aan de schitterende binnenbedijkte maas, ofwel de binnenmaas. Recreatieoord Binnenmaas is een leuk gebied voor jong en oud, waar je kunt ontspannen, ontdekken, spelen, luieren, sporten en genieten.

In dit Recreatieoord vind je een mooi openluchtzwembad met diverse grote waterglijbanen, een ruime ligweide, een spannende speeltuin, een attractiepark met onder andere mini formule 1 wagens, elektrische bootjes, trampolines en midgetgolf, een prachtige kinderboerderij, een jachthaven met verhuur van waterfietsen, kano’s, roeiboten en bijna vier kilometer aan vrij toegankelijke wandelpaden met een avontuurlijk survivalpad.

Wanneer je een hele dag hebt genoten van het recreatieoord heb je natuurlijk wel trek gekregen. Je kunt een bezoek brengen aan het knusse pannenkoekenhuis of een restaurant met een groot terras aan het water van de Binnenmaas. Tussen april en september worden er diverse leuke activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals een triatlon, dauwzwemmen, een schaapscheerderfeest en een oldtimerrit.

Het avontuurlijke wandelpad is voor jong en oud een grote belevenis. Klimmen, kruipen en sluipen zijn slechts enkele dingen die je moet ondernemen om aan het einde van het pad terecht te komen. Je start met een oversteek van de Vliet met een houten vlot en je moet vaker over het water heen. Soms is het zelfs zo dat je door het water heen moet om verder te gaan. Heel kleine kinderen kunnen deze route niet nemen, omdat dit niet veilig zou zijn. Kinderen vanaf een jaar of tien kunnen het pad trotseren.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl