Snel zoeken naar vakantiehuizen

Madurodam

Welkom in de kleinste stad van Nederland! Hier vind je de grachten, sfeervolle gevels en typisch Nederlandse taferelen in miniatuur. Eigenlijk vind je binnen dit park alles waar ons land beroemd om is op een schaal van 1:25. Het kleinste detail is meegenomen in de miniaturen, waardoor je heel Nederland echt leert kennen in een kleine wereld.

Al bijna zestig jaar is Madurodam de kleinste stad van Nederland en nog altijd is het een erg populaire stad. Het hele jaar door is Madurodam geopend voor jong en oud en bezoekers kunnen er regelmatig genieten van extra tentoonstellingen en activiteiten.

Madurodam By Night is een spectaculaire lichtshow in het park. Je kunt er de hele avond vertoeven tot 22.00 uur en dan is het natuurlijk al lang donker. In het donker ziet het kleine Nederland er net weer even anders uit dan overdag. Geniet van de lichtwonderen in onze eigen steden!

Het is niet makkelijk alles zo goed na te maken en er gaat veel tijd in zitten. Om een miniatuur te bouwen heb je veel geduld nodig. Veel bezoekers van Madurodam krijgen toch de kriebels het zelf eens te proberen. Het park helpt je graag op weg. Voor een klein prijsje kun je in de winkel bouwplaten kopen om zelf miniaturen te maken. Bouw bijvoorbeeld een NS trein, het Raadhuis, een KLM vliegtuig, de SS Rotterdam of misschien wel het paleis.

In de souvenirwinkel vind je alles om de herinnering aan de dag levendig te houden. Pennen, kaarten, sieraden, beelden, lepeltjes of bijvoorbeeld puzzels. Jong en oud zullen zich echt helemaal thuis voelen in dit kleine Nederland.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl