Snel zoeken naar vakantiehuizen

Duinrell

Attractiepark Duinrell staat garant voor een spetterende dag uit voor het hele gezin. Al bij de ingang staan de bekende kikkers van het park je al op te wachten en je komt zo overal tegen! Voor jong en oud is er van alles te doen. Zo kunnen de allerkleinsten zich prima vermaken in de speeltuin en de attracties voor jonge kinderen, de jeugd kan in de angstaanjagende attracties en volwassenen zullen veel plezier beleven aan zowel de attracties als bijvoorbeeld het casino en de terrasjes.

Stap in een waar kikkerland en beleef de vele spetterende attracties. De Aquashut laat je met een slee van de 18 meter hoge glijbaan razen met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Stap in de botsbootjes of de Bumperfrogs, maak een duikvlucht met zeventig kilometer per uur van de Falcon en voel de wind door je haren vliegen wanneer je van de Kikkerachtbaan geniet. Natuurlijk mag je ook de angstaanjagende Waterspin, de Splash en de Katapult niet missen!

Bij het park hoort ook een geweldig zwembad, Het Tikibad. Met je entreekaartje heb je ook recht op twee uur zwemmen in dit glijbaanparadijs. Stap in de Moonlight en Starfright, waar je door het donker naar beneden glijd. De Blits en Flits zijn supersnel en de Superslide is werkelijk gigantisch lang. De Family Slide is spannend voor het hele gezin, de Tyfoon schiet je met hoge snelheid door een doorzichtige buis en de Cannon Ball is kort, maar heel krachtig!

Maak een vrije val van zeven meter in het water vanaf de Pelikaanduik, ga lekker dobberen in de Lazy River of speel in het buitenbad of het speciale kinderbad. Kortom, Duinrell is het ideale park voor durfals en waterratten!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl