Snel zoeken naar vakantiehuizen

Sea Life Scheveningen

In deze verrassende onderwaterwereld kom je oog in oog te staan met onder andere haaien, piranha’s, roggen, zeepaardjes en nog vele andere waterdieren. In Sea Life Scheveningen neem je een duik in de diepe zee zonder zelf nat te worden.

Loop door de adembenemende watertunnel, waar je wordt omgeven door water en de mooiste koralen, zeeschildpadden en haaien. Hier ben je echt in tropische wateren beland. Het enige wat de bezoekers en de zeebewoners van elkaar scheidt is een stuk glas en je hebt hier echt het idee je onder water te bevinden, in het domein van alle dieren die er wonen en leven.

Sea Life is altijd bezig met verbeteringen en nieuwtjes. Zo is er sinds 2010 een niet krokodillenverblijf te vinden met drie nieuwe bewoners, namelijk de Cuviers dwergkaaimannen. Zij komen oorspronkelijk voor in Zuid-Amerika, maar nu kun je ze in Scheveningen bezoeken. Het nieuwe verblijf van de babykaaimannen heeft een oppervlakte van 36 vierkante meter en wordt voorzien van speciale warmtelampen. Daarnaast is er ook een nieuw Zeepaardjes Kweekcentrum, waar wordt geprobeerd de jonge zeepaardbaby’s veilig op te laten groeien. Het zeepaardmannetje is degene die de eitjes verzorgd.

Zowel kinderen als volwassenen zullen zich verbazen over de prachtige onderwaterwereld in Sea Life Scheveningen. Het Sea Lief Center is elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Neem een duik in de diepe zee en ontmoet de bewoners van deze bijzondere wereld!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl