Snel zoeken naar vakantiehuizen

Euromast

De Euromast is een hele beleving voor jong en oud. Beleef de sensatie, spanning en het avontuur op 185 meter hoogte. Binnen deze gigantische mast is van alles mogelijk en de echte durfals kunnen er zelfs voor kiezen om via de buitenkant weer naar beneden te gaan, door de abseilen of te tokkelen.

Op 96 meter hoogte kun je genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast heb je natuurlijk een spectaculair uitzicht over de stad Rotterdam en de adembenemende omgeving. Nog iets hoger, op 112 meter zijn de verblijven te vinden. Hier kun je overnachten in de Euromast, genieten van een goede slaap en een uniek wakker worden!

Wie wil gaan abseilen zal er snel achter komen dat dit niet erg makkelijk is. Op honderd meter hoogte stap je over de balustrade en beleef je de Euromast eens van een heel andere kant. Het is nog behoorlijk lastig, want er is geen wand om je tegen af te zetten. Je bent echt vrij in de lucht. De Euromast is hiermee de enige plaats in Europa waar je op deze manier kunt abseilen.

Sneller naar beneden? Dat kan ook langs de buitenkant van de Euromast en dit noemen ze tokkelen. Je klimt over de balustrade op honderd meter hoogte en laat je dan met een snelheid van honderd kilometer per uur naar beneden glijden. Binnen een kleine vijftien seconde sta je weer beneden en dit red je binnen met de lift zeker niet!

Iedereen ouder dan zestien jaar mag via de buitenkant terug naar beneden en hier is geen ervaring voor vereist. Natuurlijk heb je wel een flinke dosis lef nodig. Binnen kan iedereen genieten van de Euromast, zowel peuters als kinderen, volwassenen en senioren.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl