Snel zoeken naar vakantiehuizen

GlowGolf Scheveningen

Iedereen kent natuurlijk wel het ouderwetse midgetgolf, maar bij GlowGolf Scheveningen wordt dit traditionele spel wel heel bijzonder gemaakt. Hier speel je het spel binnen en in een donkere ruimte met meer dan voldoende licht afkomstig van de blacklight schilderingen, de vloerbedekking en natuurlijk de golfbanen. De sticks, de ballen..alles geeft licht in deze donkere ruimte.

De 18 holes van deze spannende golfbaan zijn allemaal uitgevoerd in het thema ‘gevaarlijke vissen en piraten’. Je slaat af bij een openstaande haaienbek met daarin een piraat, waarna je afdaalt in een spectaculaire onderwaterwereld. Langs de route zul je diverse piraten, een zeemeermin, een octopus en veel vreemde figuren ontmoeten. Om deze baan nog met een goed aantal punten af te sluiten heb je een flinke dosis lef, sportiviteit en avontuur nodig. Natuurlijk is het niet aan te raden hier te gaan golfen wanneer je bang bent in het donker!

Voor kinderen onder de vier jaar is het spel vaak te moeilijk door de vele lichteffecten en de duisternis. Motorisch lukt het hen nog niet het spel goed mee te spelen. Daarnaast kan het voor hen nog net even te spannend zijn. Kinderen tot tien jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen een balletje komen slaan. Voor de zeer behendige spelers is er een 3D-bril te krijgen, waardoor de schilderingen 3D worden en de banen beginnen te zweven. Zo wordt het spel niet alleen leuker, maar ook bijzonder uitdagend.

GlowGolf Scheveningen is het hele jaar door geopend. Kijk op de website voor de juiste openingstijden per dag en geniet van een spannend avontuur op de midgetgolfbaan!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl