Snel zoeken naar vakantiehuizen

Archeon

In dit avontuurlijke park wordt je terug geworpen in de tijd. Ontdek de geschiedenis in de prehistorische hutten, de Romeinse gebouwen en de indrukwekkende Middeleeuwse huizen. Bezoekers worden actief in het geheel betrokken met activiteiten als vlotvaren, boogschieten, schminken, vilt maken, boomstam kanovaren of exerceren met een Romeinse soldaat.

Op het park zijn maar liefst 43 gebouwen te vinden, waaronder poorten, bruggen, hutten, herbergen, tempels, een klooster, boerderijen en gildewoningen. Dit zijn reconstructies van gebouwen die ooit echt in ons land hebben gestaan. Alle gebouwen zijn op ware grootte gemaakt en de organisatie heeft deze zo goed kunnen reconstrueren met behulp van archeologische vondsten. De reconstructies worden bewoond door archeotolken, die de geschiedenis weer helemaal tot leven wekken.

Ontdek hoe men vroeger werkte, wat men at of hoe men woonde. Het Archeon is een plaats waar de geschiedenis nog bestaat en waar je mee wordt genomen in de meest bijzondere verhalen. Naast de thematische activiteiten in het park, als een doe-route, een rondleiding, actief of teambuilding programma, heeft het Archeon ook allerlei andere leuke activiteiten en bezigheden. Zo kun je een prehistorische drumpercussie meemaken, een schermclinic of eens gaan paardenfluisteren.

Jong en oud kunnen zich hier prima thuis voelen en op een leuke manier leren over vroegere tijden. Wie was jij, enkele eeuwen geleden?

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl