Snel zoeken naar vakantiehuizen

Koningin Julianatoren

Dit gezellige familiepretpark in Apeldoorn heeft meer dan vijftig spectaculaire attracties. De attracties zijn allemaal uitgezocht door Jul de Torenmuis en deze vriendelijke muis heeft daar zeker wel verstand van! Stuk voor stuk zorgen de attracties en activiteiten ervoor dat jong en oud zich geen moment vervelen in dit pretpark.

Ontdek de vele attracties en maak plezier in onder andere het Spookslot, de Muizenfietsbaan, de Kabelbaan, De Tollende Hoed, De Vliegende Bus, Jul’s Helikopterbaan, De Turtlebaan, de Mega Muizenschommel en het Spuitspel.

Koningin Julianatoren bestaat al honderd jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Om ook de gasten van het park extra te vermaken heet Jul ervoor gezorgd dat er ook nieuwe attracties zijn. Zo is er nu Jul’s Discobots, met felle lampen, hippe muziek en een inrichting van de jaren zestig. Jul’s Piratennest, een interactief 4D spel. Het klim- en klautertoestel voor de allerkleinsten, Jul’s Zeerace, een wedstrijdelement en er zijn nieuwe piratenboten, die voor veel spectaculiare watergevechten zullen zorgen.

Koningin Julianatoren is een pretpark waar werkelijk aan iedereen gedacht wordt. Kinderen en volwassenen kunnen zich er prima vermaken en het park is goed toegankelijk voor mindervalide personen. Iedereen is een dagje uit in het land van Jul de Torenmuis!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl