Snel zoeken naar vakantiehuizen

Dierenpark Wissel

Tijdens een leuke ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel ontmoet je de meest bijzondere dieren. Zo kun je onder andere behendige klimmers, parmantige vogels en kleine rovers ontmoeten in deze ruim opgezette dierentuin.

Het bosrijke park biedt een thuis aan diersoorten als maraboes, dwergnijlpaarden, flamingo’s, dikdiks en kraamvogels. Ook in de hoge bomen zijn unieke diersoorten te bewonderen, zoals de witgezichtsaki’s, kleine panda’s, doodshoofdaapjes, beermarters en ringstaartmaki’s.

Volwassenen beleven hier de dag van hun leven door alle bijzondere ontmoetingen met de dieren, maar kinderen zullen zich in dit dierenpark ook zeker prima vermaken. Zij kunnen uren lang ravotten in de speeltuin, met de dieren in de kinderboerderij knuffelen en een spannende Zoo Quest maken langs alle bewoners van Dierenpark Wissel. Tijdens de Zoo Times zijn veel bijzondere dieren te ontmoeten en leer je van alle informatie die er over hen verteld wordt.

Natuurlijk wil je na zo’n indrukwekkende dag iets meenemen dat de herinnering levendig zal houden tot aan het volgende bezoek. In de Zoovenirshop vind je knuffeldieren in allerlei soorten en maten, kaarten, tassen, pennen, fotohouders en andere leuke gadgets. Dierenpark Wissel is de ideale bestemming voor jonge en oudere dierenliefhebbers die graag een dagje uit gaan in een bijzondere omgeving, oog in oog willen staan met indrukwekkende diersoorten en een onvergetelijke dag willen beleven!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl