Snel zoeken naar vakantiehuizen

Het Land van Jan Klaassen

Dit is het grootste pretpark van de Achterhoek met een buitenspeeltuin van 30.000 vierkante meter, een binnenspeeltuin van 2.000 vierkante meter en het grootste poppentheater van Nederland. Kinderen zullen zich hier een hele dag op een geweldige wijze kunnen vermaken tussen de vele toestellen, activiteiten en shows.

In de buitenspeeltuin vind je onder andere het Dorp van Jan Klaassen, Westerndorp, de Piratenboot, Griezelen in het Spookhuis, het Doolhof, het Levend Ganzenbord en de Waterspeeltuin. Er zijn tal van klimtoestellen, glijbanen, wipkippen, fietsjes en draaitoestellen. Daarnaast is er een springkussensurvival, een springkasteel en een kabelbaan. Stap in de Kaboutertrein, bezoek Prullenland en spetter jezelf nat bij de gigantische Schuimfontein.

Ook de binnenspeeltuin in volop genieten geblazen voor de kinderen. Leef je uit tussen de fietsjes, buisglijbanen, een touwbrug van vijftien meter, een klimwand, een springkussen met een roetsjbaan van vijf meter lang, klimtorens, trommels, klimhuisjes, spookhuis met enge muziek, het spiegeldoolhof en de apenkooi. In de Blokkenhoek kun je je eigen kasteel bouwen en in de Disco op de Catwalk kun je gezellig mee swingen. Bezoek de Goudmijn met de Jan Klaassen Expres!

Beleef de avonturen van Jan Klaassen, Katrijn en alle andere poppenkastfiguren in het grote poppenkasttheater. Leef mee met wat ze doen, denk mee met de problemen die zij tegenkomen en lach mee om hun grappen en grollen. Alle kinderen zijn van harte welkom in het Land van Jan Klaassen!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl