Snel zoeken naar vakantiehuizen

Apenheul

Iedereen houdt van aapjes kijken en in de Apenheul kun je ze niet alleen bekijken, maar soms zelfs aanraken. In dit bijzondere dierenpark lopen de apen los. Ze slingeren over je hoofd, rennen over de paden en komen bij je eten.

Nergens anders in Nederland zie je de apen zoals je ze in de Apenheul ziet. Honderden loslopende apen wonen in dit park en als bezoeker ben je eigenlijk te gast in hun eigen leefgebieden. De apen klimmen, klauteren en zwaaien boven je hoofd in dit bos, maar het kan ook zomaar gebeuren dat ze ineens pal voor je neus staan. Jong en oud zal in dit park een onvergetelijke en vooral verrassende dag beleven!

In de Apenheul lopen maar liefst 104 doodshoofdaapjes, de grootste groep wereldwijd, los in het bos. Samen met de bijzondere halfapen stap je hun wereld binnen en lijkt het alsof je je werkelijk op Madagaskar bevind. Bewandel het Apenboompad en beleef het Amazonewoud. De Zuid-Amerikaanse dwergaapjes doen komisch aan en laten je keer op keer lachen, terwijl je veel kunt leren van de slimme mensenapen. Breng een bezoekje aan de stoere Orang-oetang man Karl en volg de avonturen van de ondeugende gorillapeuters. Ontmoet de grote loslopende berberapen in het woeste Noord Afrikaanse Atlasgebergte en ga eens kijken in de verblijven.

Natuurlijk kun je de apen niet zomaar alles te eten geven en omdat zij loslopen moet je extra voorzichtig zijn met losse dingen in je zakken die je kan laten vallen, zoals papiertjes of bijvoorbeeld kauwgom. Daarnaast is het aan te raden geen losse sieraden te dragen of oorbellen in te doen. Apen zijn dol op glinsterende dingen en zij hebben het sneller te pakken dan dat jij het nog vast kunt houden!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl