Snel zoeken naar vakantiehuizen

De Spelerij / De Uitvinderij

In De Spelerij draait alles om ontdekkend spelen en in De Uitvinderij gaat het om het spelend ontdekken. Kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken op een unieke wijze, waarbij ze veel dingen leren, ontdekken en doen.

Eigenlijk kan wel gezegd worden dat de Spelerij helemaal nergens op lijkt en uniek is in zijn soort. In het bos zijn diverse fantasievolle voorwerpen te vinden die in de meeste gevallen gemaakt zijn van gebruikte materialen. Deze voorwerpen bevatten stuk voor stuk mechanieken die de kinderen zelf in beweging kunnen zetten. Onder deze voorwerpen vind je onder andere een hijskraan en een fontein die bediend moeten worden. Enkele speelplekken in het bos zijn overdekt.

De Galerij is een plek waar natuur, cultuur en techniek samen komen en waar kinderen en volwassenen kunnen dwalen en verrast kunnen worden door de gedachten van diverse kunstenaars. Bij iedere bezoeker wordt de illusie gewekt dat zij zich in een bijzonder schilderij bevinden en dat is natuurlijk een heel bijzondere ervaring.

De Uitvinderij is te vinden in De Spelerij en is een werkplaats voor kunst en techniek. Kinderen en hun ouders kunnen hier allerlei kunststukken creëren door het buigen van plastic, figuurzagen, het vormen van piepschuim en vacuüm, het slaan van naamplaatjes, het maken van verfspettertekeningen en het bewerken van metaal met zware gereedschappen. Techniek en ambacht wordt op een speelse manier overgebracht op de kinderen en de begeleiding is er om te helpen en te zorgen dat alles op een veilige manier gebeurd. Uiteraard zijn de machines zo gemaakt dat kinderen hun creativiteit en fantasie op een veilige manier kunnen uiten zonder dat zij zich kunnen bezeren. Alle activiteiten zijn voor kinderen van alle leeftijden, alleen het mataal bewerken en puntlassen is voor kinderen vanaf tien jaar.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl