Snel zoeken naar vakantiehuizen

Burgers'Zoo

Wie van dieren houdt zou zeker eens een bezoekje moeten brengen aan Burgers’ Zoo. Overal in dit bijzondere dierenpark kun je speciale ontmoetingen met diverse diersoorten meemaken. De dieren hebben in dit park allemaal een thuis gevonden en zorgen voor een onvergetelijke dag voor groot en klein!

In Burgers’ Zoo kun je een bezoek brengen aan diverse onderdelen van het park, zoals de Bush, Desert, Ocean, Mangrove, Safari, Rimba en het Dierenpark. Ga op bezoek bij de grote gorillafamilie op hun bosrijke eiland of neem eens een kijkje bij de panters in de jungle. Vanuit de observatieposten kun je de wereldberoemde chimpanseekolonie van ruim twintig dieren goed bewonderen. Natuurlijk zijn er nog ontzettend veel andere dieren in het park te vinden, zoals de olifanten, nijlpaarden, bongo’s, bosrendieren, wrattenzwijnen, stokstaartjes, neusberen, pinguïns, flamingo’s, roofvogels en zangvogels.

In Burgers’ Zoo zijn ook eigenlijk altijd wel kleine dieren te vinden, maar toch is het ene kleintje meer bijzonder dan het andere. Wanneer er sprake is van een goed jaar worden er bijvoorbeeld slechts vier tot vijf breedlipneushoorns geboren in heel Europa. In april 2010 was het dan eindelijk de beurt aan Burgers’ Zoo. Moeder Kwanzaa schonk het leven aan haar kerngezonde zoontje Dozer van vijftig kilo. Neushoornvader Gilou is enkele jaren geleden vanuit Safaripark Beekse Bergen naar Burgers’ Zoo verhuisd en heeft nu gezorgd voor dit bijzondere kleintje in de dierentuin!

Burgers’ Zoo is elke dag van het jaar geopend, dus ook op feestdagen. 365 dagen per jaar is het park de reden dat vele kinderen en volwassenen een topdag beleven en de dieren hebben het er ook prima naar het zin!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl