Snel zoeken naar vakantiehuizen

Dolfinarium

Ga voor een spetterend dagje uit en bezoek de sterren van de zee. Kom oog in oog te staan met dolfijnen, walrussen, roggen, zeehonden en meer bewoners van de diepe zee. Jong en oud zullen zich prima kunnen vermaken met de zoogdieren die vaak gezien worden als de beste vrienden van de mens.

Het is natuurlijk niet voor niets dat dolfijnen vaak een lievelingsdier zijn. Ze zijn leuk, speels, slim en erg vriendelijk. Jammer genoeg zijn er maar weinig plaatsen waar je deze bijzondere diersoort zomaar tegen kunt komen. In het Dolfinarium kun je de dolfijnen niet alleen zien wanneer zij boven water komen, maar je kunt ze ook onder water bezoeken. Ga met een lift naar beneden en het lijkt net of je de zee zelf binnen stapt. Wanneer je geluk hebt, komt Spetter naar het raam en kun je zo samen spelen of communiceren.

Ook de walrussen zijn onder water te bezichtigen. Deze giganten lijken al erg groot wanneer je alleen een hoofd uit het water ziet steken, aar onder water ontdek je eigenlijk pas hoe groot deze bijzondere dieren werkelijk zijn.

Loop door het park en over de stenen in het water om kleine visjes onder je door te zien zwemmen en kijk vanaf de brug naar de zeehonden. Met een beetje geluk zijn er ook kleintjes te zien! De bruinvis en de zeeleeuwen kun je bezoeken tijdens etenstijd en er zijn natuurlijk genoeg dieren te zien die hun slimme kunstjes laten zien om een visje te bemachtigen. De roggen en kleine haaien kun je zelfs aaien in de ronde waterbak.

Een aantal keren per dag kun je genieten van een spetterende dolfijnenshow, waarin je ziet hoe hoog ze springen, hoe ze salto’s maken en zwemmen met hun ervaren trainster. Spetter en alle andere zeebewoners in het Dolfinarium heten iedereen van harte welkom in hun domein!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl