Snel zoeken naar vakantiehuizen

Groninger Museum

Dit museum is vooral erg interessant voor iedereen die zich kan vinden in de wereld van de kunst. Of het nu gaat om fotografie, schilderijen of andere kunstwerken, in het museum is altijd wel een boeiende collectie aanwezig.

Binnen het museum vinden diverse activiteiten plaats, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zo kun je kiezen voor een instaprondleiding, een multimedia tour of bijvoorbeeld ‘het verhaal van Groningen’.

Het jaar 2010 staat voor het Groninger Museum volledig in het teken van vernieuwing. Het museum gaat van 12 april tot en met 18 december 2010 dicht voor revitalisatie. In deze periode kunnen bezoekers terecht in het Oude Groninger Museum aan de Praediniussingel voor de tentoonstelling ‘Nu in het Oude Groninger Museum! 100 jaar verzamelen (1894-1994)’. Ook is iedereen van harte welkom in het Museumcafé en Italiaans restaurant op het Museumeiland. Eind 2010 kan iedereen kennis maken met het vernieuwde Groninger Museum.

In 1994 werd het huidige Groninger Museum geopend en sindsdien hebben meer dan drie miljoen mensen het museum bezocht. Juist door dit overweldigende succes is het gebouw nu toe aan een opknapbeurt. Er komt een modern informatiecentrum en diverse ontvangstruimtes en de gouden toren herwint zijn glans. De paviljoens krijgen nieuwe kleur, vochtige vloeren worden hersteld en het geheel wordt van top tot teen opnieuw ingericht.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl