Snel zoeken naar vakantiehuizen

Dagje Oet in Groningen

Dagje Oet is een budgetprogramma, waar iedereen gebruik van kan maken. Binnen de diverse programma’s kun je genieten van een compleet verzorgde dag uit in Groningen. De dag kan er iedere keer weer heel anders uit zien en de programma’s passen zich dan ook steeds opnieuw aan. Het enige belangrijke aan het concept blijft behouden; een plezierig dagje ‘oet’ in Groningen.

Binnen het budgetprogramma zijn diverse onderdelen te vinden. Zo maak je een stadswandeling met een gids van het vvv, kun je kiezen uit drie verschillende soorten lunch en maak je een rondvaart door de grachten. De indeling gaat volledig in overleg en de prijzen veranderen wanneer er gekozen wordt voor een bepaalde lunch of de groep groter wordt in aantal personen.

Er zijn drie lunchmogelijkheden, te noemen A, B en C. Lunch A is een pannenkoekenbuffet op het Pannenkoekschip. Lunch B bestaat uit een lekkere soep met luxe broodjestafel in lunchrestaurant Overstag. Lunch C is een koffietafel, bestaande uit soep, diverse soorten brood, diverse soorten hartig en zoet beleg, koffie, thee, melk en jus d’orange.

Er zijn ook diverse middagprogramma’s te reserveren. Dit programma start om 13.00 uur en begint met een stadswandeling onder leiding van een gids. Om 15.00 uur kunnen de deelnemers genieten van een gezellige high tea in café Overstag. Eventueel kan er om 17.15 uur een rondvaart gemaakt worden.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl