Snel zoeken naar vakantiehuizen

Familiepark Nienoord

Dit recreatiepark bestaat uit een grote kindvriendelijke speeltuin, een kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, een modelspoor expositie en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie. Familiepark Nienoord is een ideale gelegenheid voor jong en oud. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier prima kunnen vermaken.

In dit gezellige park kun je onder meer een ritje op een paard, een tractor of een scooter maken. Geniet van een rondrit over het landgoed met de huifkar of bekijk het hele park vanuit de helikopter. De overdekte speelhal is een waar paradijsje voor de kinderen, met de grootste apenkooi van Noord Nederland. Deze apenkooi telt maar liefst vier verdiepingen vol speel-, klim- en klauterplezier voor iedereen.

2010 is een bijzonder jaar voor het recreatiepark, met diverse nieuwe activiteiten. Zo is er een splinternieuwe grote burcht met diverse uitkijktorens. Deze torens kun je beklimmen, maar dat is zeker niet zonder gevaar. Achter de bosjes kunnen namelijk struikrovers verstopt zitten en die zijn niet zo blij met klimmende kinderen…! Een ander nieuwtje is de Techniek Fabriek, waar kinderen alleen of met de ouders een eigen boot, vogelhuis, boekensteunen of zelfs een eigen garage kunnen bouwen. Het is de bedoeling dat je hier lekker creatief bezig bent met hout, metaal en kunststof. Iedereen maakt de mooiste creaties van de bouwpakketten, onder toeziend oog van de ervaren vakmensen.

Wanneer je toch in het familiepark bent, kun je even goed een bezoek brengen aan het Zwemkasteel. Jong en oud kunnen hier genieten van spetterend waterplezier in een prachtig zwembad. Dit kasteel beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter lang, een recreatiebad met grote glijbaan, een peuterbad, bubbelbad en een uitzwembassin buiten. Binnen het Zwemkasteel kun je genieten van diverse activiteiten.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl