Snel zoeken naar vakantiehuizen

Duikcentrum Seaworld

Iedereen die eens wil duiken in Groningen is van harte welkom bij Duikcentrum Seaworld Duiksport. Het is een PADI 5 Stars IDC Center met een duikwinkel en een duikschool. Binnen dit duikcentrum kun je werkelijk alles vinden wat met duiksport te maken heeft en iedereen kan het leren!

Wil je eens een duik nemen op professionele wijze? Duikcentrum Seaworld geeft iedere vrijdagavond introductieduiken. De kosten hiervan zijn dertig euro per persoon all in, voor een compleet verzorgde avond, inclusief een uur duiken in het zwembad onder begeleiding van een ervaren PADI Professional. Er bestaat ook een mogelijkheid nader kennis te maken met snorkelen en kun je de PADI Duikopleiding volgen van beginner tot gevorderde. Er is een vulstation, verhuur van duikmaterialen en een gezellige duikclub.

Het opleidingssysteem via PADI is internationaal erkend en het brevet dat je na de cursus ontvangt is een leven lang geldig. Je kunt er overal ter wereld mee duiken. Na vijf zwembad- en theorielessen en vier buitenwaterduiken mag je jezelf al een PADI Open Water Diver noemen en mag je wereldwijd zelfstandig duiken tot een maximale diepte van achttien meter.

Duikcentrum Seaworld verwelkomt iedereen die graag wil leren duiken. Echter is het voor kinderen niet veilig deel te nemen aan de activiteiten. Jongeren, volwassenen en senioren zijn van harte welkom deel te nemen aan de cursussen, opleidingen en het introductieduiken.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl