Snel zoeken naar vakantiehuizen

Zeehondencreche Lenie 't Hart

Iedereen heeft wel eens gehoord van de zeehondencrèche in Pieterburen en het goede werk dat Lenie ’t Hart daar verricht. Het is mogelijk de zeehondencrèche te bezoeken en met eigen ogen te zien met welke problemen zeehondjes te maken kunnen krijgen en wat de crèche hier aan kan doen.

De zeehondencrèche is een dagje uit voor iedereen. De kleinste kinderen, tieners, volwassenen, senioren, gehandicapten en invaliden zijn van harte welkom. Voor kinderen zijn er veel extra activiteiten, als een kinderactie hoek met speelelementen en voor de allerkleinsten is er een indoor zandbak. Er is een crèche speurtocht en in alle schoolvakanties worden dagelijks speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. De bezoekersruimte is goed toegankelijk voor gehandicapten en invaliden, zodat ook deze groep volop kan genieten van alle bijzonderheden binnen de crèche. Ook is er een speciale ruime parkeerplaats voor invaliden aanwezig, er is een invalidentoilet en is een rolstoel beschikbaar.

De posten van het netwerk van de EHBZ, Eerste Hulp Bij Zeehonden, zorgen ervoor dat er jaarlijks zo’n tweehonderd huilers en zieke zeehonden bij de zeehondencrèche worden binnen gebracht. Hier worden de diertjes behandeld tot zij terug kunnen naar hun eigen leefomgeving, de zee. Geen enkele zeehond blijft in gevangenschap en er wordt niet met de zeehonden gefokt. De crèche is eigenlijk een professioneel ziekenhuis met alle faciliteiten voor adequate opvang en behandeling voor zeehonden.

Het hele jaar door is iedereen van harte welkom bij Zeehondencrèche Lenie ’t Hart. Alle dagen van de week, ook op zon- en feestdagen, staan de deuren van 09.00 tot 18.00 uur open voor publiek tegen een entreeprijs van slechts 4,50 euro per persoon. Bij de crèche is ook een eethuisje te vinden, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl