Snel zoeken naar vakantiehuizen

Jachthaven en bootopslag De Runde

Een dagje naar deze jachthaven is echt een dagje uit! Niet alleen kun je hier vele boten bewonderen en uit zien varen, ook kun je hier deelnemen aan diverse activiteiten. De afgelopen jaren heeft de organisatie veel nieuwe faciliteiten rondom de jachthaven gerealiseerd en dat maakt dat jong en oud zich hier prima kan vermaken.

Eind 2005 nam de familie Dun de jachthaven over van de toenmalige eigenaar en direct werden er plannen gemaakt de haven naar een hoger niveau te tillen. Voor het jaar 2006 was de jachthaven dan ook niet echt een trekpleister. Vanaf het eerste moment dat het beheer in handen van de familie Dun was zijn de plannen met veel inspanning gerealiseerd en heeft ervoor gezorgd dat de jachthaven vandaag de dag niet alleen uniek is, maar ook een ideale plaats voor een gezellige dagje uit.

Jong en oud zullen zich prima kunnen vermaken op het dagrecreatief terrein met een grootte van maar liefst twee hectare. Er zijn honderd ruime aanlegplaatsen, zes plaatsen rondom vrij aan de steiger, een watertappunt, douche en toiletten, wasgelegenheid, parkeergelegenheid, nieuwe kantine, ruimere boothelling, terras, voetbalveld, een jeu de boules baan en een badminton-/volleybalveld. In de kantine kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. De jachthaven is een leuke plaats voor kinderen die van grote boten houden en graag meedoen aan sportieve activiteiten, maar ook volwassenen zullen het hier zeker naar het zin hebben.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl