Snel zoeken naar vakantiehuizen

Walibi World

Dit park staat werkelijk bomvol adembenemende sensaties. Je wordt hier meegenomen naar een wereld vol spanning, plezier en gezelligheid voor jong en oud. De meer dan veertig attracties maken dat je geen moment van de dag verveling tegen het lijf zult komen. Het is een park voor echt helden, sensatiezoekers en adrenalinejunkies, maar natuurlijk zijn er ook leuke attracties te vinden voor kleine kinderen en iedereen die niet zomaar in elke attractie durft te stappen.

Maak een gedurfd ritje in achtbanen als de Robin Hood, Mega Coaster Goliath, de Xpress, El Condor, La Via Volta of Spiderman The Ride. Trotseer de hoge golven in de wildwaterbaan, laat je de lucht in schieten of zwiep van links naar rechts in een megaschommel, waarbij je slechts aan een touw in de hoge lucht hangt.

Voor de kinderen zijn er leuke attracties in het park te vinden, in Walibi Land. Hier kunnen de kleintjes genieten van De Pelikaan, Wok de Draak, kinderachtbaan Woks Waanzin en in de Ballenfabriek.

In de hilarische Splash Battle kun je een waar watergevecht aangaan met je eigen waterkanon. Beleef een wildwater spektakel in de Latijns Amerikaanse rivier El Rio Grande. De volgende rivier, The Crazy River, laat je in boomstammen de heftige rivier afsuizen waarbij je terecht komt in spannende versnellingen en watervallen.

Binnen het park kun je ook diverse shows bezoeken. Zo is er het Toverfestijn van Merlijn, comedy illusionisten Scott en Muriel en Mystique Christian Farla. Natuurlijk loopt hoofdpersoon Walibi regelmatig in het park om de bezoekers te begroeten en met hen op de foto te gaan.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl