Snel zoeken naar vakantiehuizen

Koekoekbierbrouwerij

Koekoekbierbrouwerij, Happerij en Tapperij is een kleinschalige bierbrouwerij, waar bezoekers kunnen genieten van speciale bieren en gebruik kunnen maken van een driegangen diner of een ouderwetse pannenkoek kunnen nuttigen. De brouwerij is volledig up to date en is in 2008 volledig vernieuwd.

Door mout en hop rijk te gebruiken en water juist spaarzaam is koekoekbier voller van smaak dan gangbare bieren. Bierliefhebbers zullen zich hier dan ook zeker kunnen vermaken. De interessante rondleiding door de brouwerij wordt afgesloten in de proeverij met een bittergarnituur voor tien euro per persoon. De rondleiding duurt ongeveer een half uur en wordt op reservering verzorgd voor groepen van minimaal tien personen.

Er zijn diverse arrangementen binnen de koekoekbrouwerij te reserveren. Zo ben je welkom voor een borrel, een receptie of feest, een diner of vergadering, een rondleiding of zelfs een hele dag uit. Kies voor onder andere een vergaderarrangement, een feestarrangement of bijvoorbeeld een dagarrangement. De buffetten worden samen met de chef kok samen gesteld en geheel aangepast op de wensen van de bezoekers.

Uiteraard is een dagje uit naar de bierbrouwerij uitsluitend bedoeld voor volwassenen en is het geen leuk uitje voor kinderen en jeugd onder de achttien jaar.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl