Snel zoeken naar vakantiehuizen

Sylfe Zeiltochten

Een dagje uit met Sylfe Zeiltochten is een unieke beleving voor jong en oud. Je zeilt zelf met een traditionele platbodem in centraal Nederland. De ervaren gastvrij schipper Lothar Hoekstra begeleid iedere vaart over het kalme water voor een ontspannen en gezellige vaart. De Friese vrachtaak Ebenhaezer uit het jaar 1910 is een eenvoudig en knus functioneel zeilschip met een lengte van achttien meter.

Vanuit de thuishaven Zeewolde is er een prachtige zeilroute te maken. Vanaf Zeewolde zeil je naar het Veluwemeer, Wolderwijd, de Veluwe Randmeren, Friesland, de Friese Meren, het Markermeer, het IJsselmeer, de Waddenzee en langs de Duitse Waddenkust.

Met Sylfe Zeiltochten maak je een unieke tocht over het water en kun je op een ongedwongen manier schipperen op een authentieke platbodem. De bemanning bestaat volledig uit je eigen groep mensen. In alle opzichten word je sterk betrokken bij het echte reilen en zeilen tijdens de vaartocht en je bent echt zelf met het schip en de zeilen bezig. Natuurlijk zorgt de ervaren schipper dat alles verloopt zoals het hoort en veiligheid boven al staat.

Aan boord zijn er diverse mogelijkheden tijdens de vaart. Zo kun je er diverse feesten op vieren, is het ideaal voor een familie-uitje of vriendendag. Ook zijn er mogelijkheden tot een zeilvakantie of zeilweekend.

Verhuur aan groepen gebeurt tot gezelschappen van maximaal twaalf personen en er zijn logies voor acht tot twaalf personen aanwezig in de vorm van luxe bedden. Zeilervaring is geen vereiste!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl