Snel zoeken naar vakantiehuizen

De Aviodrome

Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome bevindt zich op de Luchthaven Lelystad en biedt een interessant luchtvaartavontuur voor het hele gezin. In dit dynamische luchtvaart themapark vind je een zeer grote collectie historische vliegtuigen. Naast de binnenexpositie van ruim 6000 vierkante meter ook een spectaculair 4D-theater en een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen.

Hoe zagen de eerste vliegtuigen eruit, hoe ging de luchtvaart vroeger in z’n werk en hoe reisde men in vroegere tijden? Je leert het allemaal binnen dit geweldige park. Je mag aan boort stappen van een gigantische Boeing 747 Jumbojet en het leven van een stewardess of piloot ontdekken. Bekijk de vliegtuigen waar opa en oma vroeger mee op vakantie gingen of waar goederen mee werden vervoerd.

Geniet van een unieke sensatie binnen het theater, 4D Experience. Je kunt de bijzondere film bekijken op een groot 3D scherm, maar dat is nog niet alles. Wanneer er water op je af komt, kun je dit werkelijk voelen in je gezicht, wanneer er een vliegtuig de motoren start, kun je de kerosine echt ruiken en de film wordt honderd procent werkelijkheid!

Volwassenen zullen zich blijven verbazen in het Aviodrome, maar ook kinderen zullen zich hier echt helemaal thuis voelen. De spanning straalt van de vliegtuigen af en de attracties zorgen ervoor dat jong en oud zich geen moment hoeven te vervelen. Maak de eerste gemotoriseerde vlucht in de vliegmachine mee en stap aan boord van een vliegtuig om de eerste kerstpostvlucht te beleven. Kortom, Aviodrome is een geweldige belevenis voor kinderen, volwassenen en Senioren.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl