Snel zoeken naar vakantiehuizen

Batavia Stad Outlet Shopping

Batavia Stad is factory outlet shoppen in stijl. Echte shoppers zullen hier niet meer vandaan te krijgen zijn. Je vind er tal van winkels vol merkkleding, dames-, heren- en kindermode, schoentrends, lingerie, parfums en sport- en outdoor kleding. Het is de stad voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de winkels gesloten zijn, want deze zijn zeven dagen per week van 10 tot 18 uur geopend!

Batavia Stad is de shopstad van merkkleding. Je vind er onder andere merken als Adidas, Nike, Airforce, Ecco, Calvin Klein, Crocs, Levi’s, Espirit, Gsus, Gaastra en Jack&Jones. Nergens anders vind je zoveel merkwinkels naast elkaar en in dezelfde winkelstraat. Het leuke is dat alle artikelen ook nog eens goedkoper zijn dan in andere zaken. Dat is twee keer zo leuk shoppen!

Van winkelen krijg je trek en met mooi weer wil je natuurlijk ook even de tas kunnen neerzetten voor een lekker koel drankje of een ijsje. In Batavia Stad zijn dan ook diverse horecagelegenheden te vinden, als een Grand Café, Italian Lounge, La Place en een McDonalds.

Breng voor of na het shoppen direct een bezoekje aan de Bataviawerf. RACM Lelystad, Bataviawerf en Nieuw Land Erfgoedcentrum vormen samen Batavia Stad Musea, waar je een adembenemend beeld krijgt van de scheepsgeschiedenis, scheepswrakken en het droogleggen van de polder. Op loopafstand van elkaar vind je de musea en als toppunt kun je ook de wereldbekende reconstructie van het echte VOC schip Batavia bekijken. Dus ‘shop ‘till you drop’ in een bezienswaardige omgeving!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl