Snel zoeken naar vakantiehuizen

Recreatiepark Steinerbos

Steinerbos opende in 1939 al de deuren en was eigenlijk bedoeld voor mensen van DSM om met het hele gezin tot rust te komen. Door de jaren heen is het Steinerbos uitgegroeid tot een begrip, waar je onder meer kunt zwemmen, spelen, sporten, leren in de natuur, eten en drinken en naar hartenlust kunt recreƫren.

Het Speelbos is jaarlijks geopend van april tot september en zwemmen kun je in zowel het binnenbad als het buitenbad doen. In het Steinerbos zijn veel attracties te vinden om je een hele dag prima te vermaken. Zo zijn er diverse speeltuinen met tal van speeltoestellen te vinden, er is een skelterbaan waar je lekker kunt racen, een superglijbaan, meerdere trampolines en een spannende kabelbaan.

Dierenliefhebbers kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. Hier wonen de vrienden van Eekie de eekhoorn, het symbool van het recreatiepark. In de kinderboerderij kun je al je lievelingsdieren aaien en knuffelen. Maak hier onder andere kennis met konijnen, ezels, geiten, eenden, zwanen, kippen, herten, pauwen en vogels.

Wat is er nu lekkerder dan even ontspannen op het rustige water? De Roeivijver is hier zeker de perfecte locatie voor. Je kunt er tot rust komen, op het water dobberen en van de mooie natuur om je heen genieten. Iedereen is van harte welkom rond de mooie vijver te roeien. Stap in de Steinerbosj-Express en de trein neemt je mee door het groene park. Tijdens dit gezellige ritje ontdek je direct waar je allemaal kunt spelen, wat je er allemaal kunt doen en waar je de dieren kunt ontmoeten. Iedereen mag gratis mee met de Steinerbosj-Express.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl