Snel zoeken naar vakantiehuizen

Wereldtuinen Mondo Verde

De Wereldtuinen van Mondo Verde zijn een unieke belevenis voor jong en oud. Niet alleen kun je er genieten van de mooiste plekjes van de wereld, maar ook kun je een bezoek brengen aan dinosaurussen, de dierentuin en de attracties!

In de Wereldtuinen vind je de meest bijzondere bloemen en planten van over de hele wereld. Je begint de reis door de tropen met een kleurrijke jungle waar veel vogels leven, vervolgens reis je door naar Italië, waar je een prachtige fontein kunt bewonderen, bezoek Marokko, Engeland, Rusland, Portugal, Alcazar, China, Japan, Australië en Oostenrijk. Je mist geen stukje van de wereld en alle landen verken je in de tijd van een dag!

Mondo Dino is een schattige babydino van een jaartje oud. Deze enge lieverd staat bij de ingang te wachten op alle gasten. Mondo Dino wil je graag kennis laten maken met zijn hele familie. Hiervoor moet je natuurlijk wel het bos in durven lopen en alle grote groezelige familieleden op te zoeken.

Bezoek ook de grote dierentuin van Monde Verde, waar je veel lieve en leuke dieren vind, maar ook zeker gevaarlijke beesten! Ga eens kijken bij onder andere de brilkaaimannen, de ara’s, zwartneusschapen, trompetvogels, emoes, alpaca’s, aasgieren, neusberen, apen, wilde katten, stekelvarkens en de witte leeuwen!

Natuurlijk mag je ook het pretpark van Mondo Verde niet missen. Hier kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven door te ravotten, te klimmen, klauteren, zwieren en zwaaien. Laat al je energie naar buiten in de speeltuinen, op het supergrote springkussen, in de klimvulkaan, de superhoge klimtorens, op de Wilde Tijger Baan en de Skydiver!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl