Snel zoeken naar vakantiehuizen

Snowworld Landgraaf

Welkom in het grootste indoor skiresort ter wereld! Snowworld Landgraaf beschikt over vijf pistes en acht liften. Hierdoor kun je vele verschillende soorten afdalingen maken, of je nu beginner of gevorderde bent.

De Buckelpiste heeft een totale lengte van vierhonderd meter. Deze piste is uitsluitend geschikt voor gevorderde skiërs, door de heuvels die in het parcours opduiken. Beginners die ook willen leren op de Buckelpiste te manoeuvreren wordt aangeraden dit te leren tijdens een privéles.

De FIS-Rennstrecke in Snowworld is de enige officiële FIS-Rennstrecke binnen een indoor skigebied en dit betekent dat Snowworld ook de enige organisatie is die hier officiële FIS World Cup wedstrijden mag organiseren. Deze rode piste zorgt voor een afdaling tot vijfhonderd meter.

De langste piste binnen Snowworld biedt skiërs de mogelijkheid een afdaling tot 520 meter te maken. Het gaat om een blauwe piste, welke ideaal is voor gevorderde pistes. Ook is er in dit skigebied het grootste funpark ter wereld te vinden, met diverse kickers, grinds en rails.

Natuurlijk zijn ook beginnende skiërs van harte welkom bij snowworld. Voor hen zijn er twee oefenhellingen om steeds een stukje beter op de latten te staan. Echt iedereen kan hier beginnen, zelfs als je nog nooit een ski hebt gezien!

Kinderen zullen zich prima kunnen vermaken in het Milka Kinderland. De allerkleinsten kunnen hier hun eerste ervaringen binnen de wintersport opdoen. Kortom, Snowworld is de ideale gelegenheid voor jong en oud en voor iedereen die in eigen land graag eens de latten onder bindt.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl