Snel zoeken naar vakantiehuizen

Kinderstad Heerlen

Dit is de grootste overdekte attractiestad van Europa en iedereen is van harte welkom in dit kinderspeelparadijs. Max Majoor neemt je mee op avontuur in dit spannende park vol leuke attracties, spellen en activiteiten!

Niemand hoeft zich te vervelen in dit gigantische overdekte kinderpaleis van ruim 1200 vierkante meter en om de regen hoef je je ook al geen zorgen te maken. Heel het jaar door, dus ook op zon- en feestdagen, is Kinderstad Heerlen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Stap in de Wildwaterbaan voor een spetterend avontuur of steek het water over met een waterfiets. Probeer de knallen te ontwijken in de botsauto’s, de weg terug te vinden in het avontuurlijke doolhof en het plafond aan te raken op de grote trampolines. Er zijn diverse glijbanen voor uren lang glijdplezier, stap in de diverse draaimolens voor een rondje plezier en maak lol met je vrienden en vriendinnen op de springkussens!

Kinderen van alle leeftijden zullen zich een hele dag prima kunnen vermaken in deze stad speciaal voor hen. Kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen. Natuurlijk mogen volwassenen ook mee om te kijken hoe de kleintjes plezier maken. Dus waar wacht je nog op? Kom lekker een dag spelen, zwieren en zwaaien in Kinderstad Heerlen!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl