Snel zoeken naar vakantiehuizen

Labyrint Drielandenpunt

De mogelijkheden bij Labyrint Drielandenpunt en Taverne De Grenssteen zijn werkelijk ontelbaar. Hier kun je genieten van urenlang vermaak op het hoogste punt van Nederland! Jong en oud kunnen een geweldige dag beleven in het spannende labyrint, het Drielandenpunt, de gigantische gratis speeltuin en de diverse terrassen in een zeer natuurrijke omgeving.

Labyrinten hebben de mens altijd gefascineerd en op het Drielandenpunt kun je uren dwalen. Het doel is om het hart van dit groene paradijs te vinden door meerdere keren te verdwalen, in dode hoeken uit te komen en de verkeerde kant op te lopen. Op weg naar het doel passeer je spuitende watermuren, waardoor je steeds voor nieuwe verrassingen komt te staan. Je kunt ze niet ontlopen! Dit maakt het Drielandenpunt Labyrint uniek in de hele wereld.

Wanneer je het middelpunt eenmaal hebt bereikt kun je genieten van een geweldig uitzicht en kun je alle andere mensen in het labyrint volgen op hun zoektocht. De gemiddelde tijd die men nodig heeft om het doel te bereiken is drie kwartier.

Bezoek direct de Geheime Stokerij en het Douanedepot van Taverne De Grenssteen, waar je een deel van de smokkelhistorie terug kunt vinden. Hier namen de medewerkers van de douane hun papieren door, voerden zij documentatie en namen zij dingen in beslag. In Teverne De Grenssteen is een complete illegale jeneverstokerij in ere hersteld en weder opgebouwd, compleet met de originele ketels. Hier is iedereen van harte welkom voor een geweldige maaltijd, een bakje koffie met natuurlijk de echte Limburgse vlaai, appeltaart uit de voerstreek, een Belgische wafel of natuurlijk de beroemde Duitse apfelstrudel.

Op het Drielandenpunt is meer te beleven dan je denkt! Jong en oud is van harte welkom dit prachtige punt te ontdekken en mee te maken wat er allemaal te beleven valt.

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl