Snel zoeken naar vakantiehuizen

Gaiapark Kerkrade Zoo

Dit prachtige dierenpark is niet alleen bijzonder, maar ook erg modern. De dieren die hier wonen leven in zeer ruime en natuurlijke verblijven. Kinderen en volwassenen kunnen hier een onvergetelijk dagje uit meemaken, in een park waar beleven en ervaren centraal staan.

Gaiapark Kerkrade Zoo werd in 2005 geopend en is het eerste dierenpark dat volledig in de 21ste eeuw is ontworpen en gebouwd. Het resultaat is dan ook bijzonder te noemen, met weidse vergezichten, een overweldigende natuurbeleving, ruime dierenverblijven, spannende architectuur en een gevarieerde verzameling dieren. Het Gaiapark werd al twee maal gekozen tot mooiste dierentuin van Nederland en België!

Vanaf het moment dat de deuren van dit prachtige dierenpark openden zijn er al diverse dieren geboren. De dieren die in het Gaiapark zijn geboren, zijn onder meer tientallen doodshoofdaapjes, drie dwergnijlpaarden, diverse bocharaherten, twee wolapen, een roodgezicht slingeraap, vijf kuifseriema’s, een zonneral, geelborst kapucijnapen, meer dan twintig penseelzwijnen, een bongo, een gorilla en een giraffe. Bezoek de bewoners die er geboren zijn en natuurlijk hun families en alle andere diersoorten!

Bezoek ook het DinoDome, waar je onder meer het grootste indoor Dino Speelpark van heel Europa vind. Hier bevindt zich tevens het Gaia Theater met meer dan 250 zitplaatsen. Volwassenen kunnen op een ontspannen manier genieten van het dierenpark, er rustig rondwandelen door het prachtige gebied en genieten van de dieren en de natuur.

In het Gaiapark kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke activiteiten en de meest bijzondere avonturen beleven. Natuurlijk kunnen zij de dieren van over de hele wereld ontmoeten, zoals de machtige gorilla’s, de stokstaartjes of de doodshoofdaapjes, die in het bos boven je hoofd heen en weer klauteren.

Kortom, jong en oud zal de dag van hun leven beleven in Gaiapark Kerkrade Zoo!

lees meer

Foto's

Locaties in de omgeving

huis van uw keuze

huis in de omgeving

uitstapje in de omgeving

park van uw keuze

park in de omgeving

Copyright © vakantiehuizennederland.nl